Logga in


Mitt behov av att köpa skor börjar gå utför. Men det är ju så HIMLA kul med nya skor! Här är ett nytt par tex. Jaja. iväg på grillpartaj. hej!

Kom igen Håkan

06 Jul 2012 21:59, 1 kommentarer, musik


Citerar Aftonbladet rakt igenom:

"Hans genombrott kom med en låt om Göteborg. Nu erbjuds han – kanske inte nyckeln till staden – men väl en kväll på dess största arena. Håkan Hellström har fått en förfrågan om att spela på Ullevi, enligt källor till Nöjesbladet. Artisten uppges nu överväga erbjudandet.
– Jag kan varken bekräfta eller dementera, säger Håkan Hellströms presskontakt Annele Hencz. Hellström arbetar just nu med material till en ny skiva. Albumet kommer troligtvis att släppas i slutet av året, enligt Nöjesbladets källa
."

Jag säger bara: JAAAAA!
41 minuter - så lång tid tog det för Justin Bieber att sälja ut Ericsson Globe Arena för hans konsert den 22 april 2013. Något annat kunde jag man ju inte tänka sig. Gissa dock vilka som fick biljetter?! Just det, klart man inte missar detta ståhej. Susanna är idag världens lyckligaste tjej, I tell you!
Kraftwerk till Slottskogen!  Måste medge att det är lite småcoolt. Men bara lite. Jag ska utan tvek dansa till denna låten.


Bild: länk

Amen såklart Ida fixar biffen! Emmaboda here I come. Inte kan jag låta mina vänner lämna mig i sticket. 25 juli hänger jag i småländska skogar tillsammans med fett bra människor och musik. Hur kunde jag tvivla (jobba) Behöver dock förbereda mig både fysiskt och psykiskt inför kommande tältnätter. Har alldeles för många dåliga minnen utav detta. Men surt säger la räven, nu kör vi!


festival!!!

01 Jul 2012 22:27, 0 kommentarer, festival


Hade ju varit förjäkla grymt att vara där. På peace&love, på festival, överhuvudtaget. Tanken av att alla mina fina vänner ska till Emmaboda och jag ska jobba börja stiga mig över huvudet. Jag borde åka jag med..

dansa utan pausa

01 Jul 2012 22:18, 0 kommentarer, nöje


Igår var det dans på RioRio inpå småtimmar. Riktigt fint. Har varit väldigt mycket dans för min del de senaste, mellan allt jobb. Har tagit mig från inrökta pubar till klubbar. Inte klagar jag. Jag har sommar, bloggen tar stryk - jag har det gött.
Hej!

Hej

Älskar musik, nöjen och häng. Går gärna på spelningar, dansar till radiohits och instagrammar.