Logga in
Icona Pop var ett av banden som spelade på Knarrholmen. Grymt som fan var det! Dans, grymma låtar, publiken var galen. Dom regerade, helt enkelt.
Jag har aldrig sett Icona Pop innan, men har på något vis haft något av en personlig relation till dem. Jag har följt dem via sociala uppdateringar när dem har harvat sig genom Londons klubbscen. Att de kommer att ta över inom kort är ett faktum.Trots att jag får känslan av att många på festivalen inte känner till duon så lyckas de fånga in alla. Jag tror att det är där som det finns, det som är så bra – att de är så lättillgängliga. Texterna må vara raka men musiken är ren pop briljans. Med en grym start av singeln I love it gungade säkerligen ön varenda minut av spelningen.

G R Y M T!


Åh! Det går ju inte att vänta längre. The Killers har ju varit på g med ett album under en hyfsat lång tid. Enligt mig som alltid blir så ivrig. Nu har information om bandets fjärde och och efterlängtade album fått ett namn: Battle Born. Bandet nämner i en intervju med The Rolling Stone att valet av namn kommer i från deras studio och  smeknamnet av deras hemstat Nevada, som båda två pryds av namnet Battle Born. Brandon väljer att beskriva namnet med följande ord ”In a sense, all Americans are battle born. Our ancestors came here for something better

Ser VERKLIGEN fram emot att få lyssna på Battle Born som förväntas ha release i slutet utav 2012. Låt tiden gå fort.

Fortsätter gå igenom lite mail när jag ändå är på g. Linda Sundblad har släppt nya singeln Hur kan jag sakna nåt jag aldrig haft. Även fast jag saknar Lambretta så slutar Linda aldrig att leverera! Hon är grym! Se videon nedan!

Tack för mailet, Linda!


Jag får så fruktansvärt mycket mail av olika skivbolag och band som vill att jag ska skriva/rekommendera/promota nya låtar eller nya band. Jag lyssnar igenom så mycket jag kan och hinner. Har tyvärr inte tid att skriva om allt jag får skickat till mig även fast jag hade velat.
No sleep for Lucy är ett Stockholmsbaserat band som kontaktat mig. Bandet består av Lukas Meijer på sång, Christian Rabb på gitarr och Kristoffer Sjökvist på bas. Deras sound beskriver dom vara en blandning av 30 seconds from Mars och Daughtry. No Sleep For Lucy är just nu på uppgång och kommer inom en snar framtid att släppa sin allra första skiva. Deras låt Feel Alive kommer utan tvekan bli en hit och kan ni lyssna till en akustisk version nedan. Mycket fint måste jag säga. Har även lyssnat in mig på Until the End och Scar.

Jag tror vi kommer få höra en del av No Sleep For Lucy framöver.
Besök deras sida här!
Sådär ja! Några lediga dagar framöver - gött! Mitt räkiga jag hinner lägga sig lite innan det är dags igen. Solen har tagit rejält på mig under helgen på Knarrholmen. Men åh så fint det varit. Banden, folket, vädret. Allt.

På onsdag är jag bjuden till Selsius releasefest i gbg. Riktigt roligt ska det bli. De släpper sin nya EP Now where, nowhere och det ska självklart firas! För er som inte hört grabbarna kan ni lyssna till deras självbetitlade album, Selsius, på Spotify eller nya singel Now where, nowhere via Soundcloud.
Bilder dyker självklart upp från kvällen. Hej så länge!

Knarris!

27 May 2012 20:33, 0 kommentarer, festival
Vilken helg, vilken festival. Röd som en räka kommer jag tillbaka så fruktansvärt nöjd. Bilder osv kommer imorgon.
Haj!

Det är ju för jävla kul!!Jösses! Kunde inte hitta en bättre låt att starta dagen med!


Hej

Älskar musik, nöjen och häng. Går gärna på spelningar, dansar till radiohits och instagrammar.